Varza a la Cluj

de Lau in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2012 | 8892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • ulei
  • 400 ml suc de rosii
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Calim ceapa si morcovul in uleiul incalzit, adaugam carnea si lasam putin sa se caleasca impreuna, adaugam 200 g suc de rosii si lasam sa farba cca 5-10 minute, la final adaugam mararul si condimente dupa gust

Varza o scoatem din apa si o stoarcem bine de apa, o taiem si asezam 1 strat de varza, carnea si 1 strat de varza, deasupra adaugam restul de suc de rosii si apa daca este nevoie(eu am adaugat putin busuioc deasupra). Dam la cuptor cca 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj